Contact en afspraak (niet Ambulant)

06-19848496( ma-vrijdag 10-20uur.)

Volgens afspraak. Uitsluitend in de salon.

Orthesiologie

Is een opmaat gemaakte siliconen hulpstukje ter voorkoming van herhaling ongemak zoals een likdoorn tussen/ op de tenen of lichte correctie van een teen.

Wordt vaak toegepast ter voorkoming van verdere scheefgroei van knok (Hallux Valgus), ingroeiende nagels, likdoorns op en tussen de tenen, steun bij hamer tenen.

Ook zijn er veel zelfzorg wegwerp materialen verkrijgbaar bij de drogist Die zijn niet precies op maat waardoor het probleem niet of onvoldoende worden opgelost dit kan zelfs het probleem verergeren

. Wij raden aan zelfzorg middelen absoluut niet te gebruiken bij kwetsbare voeten zoals Reuma en Diabetes.

Gebruik nooit (eelt verwekende of likdoornpleisters ) deze kunnen ernstige verwondingen veroorzaken.

Dit is een brandblaar door verkeerd gebruik (live pedicure praktijk)

Nagelbeugels

Nagelbeugels en strips worden toegepast wanneer een nagel neigt in te groeien. Met nagelbeugel of strips kunnen we de nagel op een pijnloze manier de nagel corrigeren en begeleiden.

Nagel reparatie en correctie

Nagel reparatie d.m.v. gel wordt niet alleen toegepast ter verfraaiing van een nagel . Dit is ook zeer goed toepasbaar om de vorm van de nagel te dwingen in een bepaalde groeiwijze.

Medical taping

Wordt vaak toegepast om een teen tijdelijk te corrigeren of de huid te beschermen of bij blessures.

Zool therapie

Zool therapie, daar hebben we 2 verschillende in podotherapeutische steunzolen en druk-ontlastende zolen.

Steunzolen corrigeren de voet en wordt toegepast wanneer een voet lichamelijke problemen ongemakken ontstaan door een voetstand afwijking. Deze worden aangemeten door een podotherapeut.

Druk-verdelende zolen corrigeren bijna niet maar geven net wat steun waar de voet het nodig heeft. Deze zool wordt vaak gebruikt bij vermoeide branderige voeten, kleine drukplekjes ter voorkoming van likdoorns onder de voet, betere comfort in de schoenen. Deze zolen kunnen bij mij in de salon aangemeten worden. De zool wordt vervaardigd door register podologe Dorien van Rooij Insole plus.

InsolePlus kan voor u ook slippers maken met uw unieke voetbed dus de comfort niet alleen in uw schoenen maar ook in uw slippers.

Heeft u Podologische of podotherapeutische zolen dan kan u voor het vervaardigen van slippers een afspraak maken bij Dorien zelf. www.insoleplus.nl