Contact en afspraak (niet Ambulant)

06-19848496( ma-vrijdag 10-18 uur.)

Vakantie van 14 okt tot 21 okt 2021

Volgens afspraak. Uitsluitend in de salon.

Een magnesium tekort | Wat doet magnesium voor uw lichaam

Uit onderzoek is gebleken dat het magnesium mineraal een centrale rol speelt bij alle biologische lichaamsprocessen.

– Ontspant spieren en bloedvaten
– Versoepelt gewrichten.
– Geeft energie en uithoudingsvermogen.
– Ondersteunt andere mineralen en vitamines.
– Verschoont bloedvaten en voorkomt verkalking.
– Versterkt botten en tanden.
– Verbetert nachtrust.
– Verzacht de huid.
– Brengt rust in het zenuwstelsel.
– Stuurt gehele stofwisseling aan.
– Stimuleert vetverbranding.
– Voorkomt bloedstolsels

OORSPRONG

Van oorsprong komt voldoende magnesium in uw lichaam via de voeding maar helaas is na de WOII een tekort geweest aan gezonde verse voeding de boeren hebben toen de groentes doorgekweekt voor snellere groei in dit proces zijn veel belangrijke mineralen verloren gegaan. Om dagelijks uw portie magnesium binnen te krijgen moet u minimaal per dag 1 kg bananen – een hele broccoli en handje noten eten.

Men heeft een oeroude bron gevonden in de noordelijke zee strekkend vanaf Denemarken tot IJsland en verschillende landen . In Nederland bij Hogenveen staan de installaties die de magnesium omhoog pompen . Zechsal.

De magnesium is door een grote groep onderzoekers ‘over de hele wereld’ een uitgebreid onderzoek geweest “gepubliceerd 2017/2018) naar de werking en invloed van magnesium te korten in ons lichaam. Ze ondekte dat magnesium een essentiële rol speelt in het aansturen van ongeveer 280 processen. Tijdens dit onderzoek zijn ze er achter gekomen dat magnesium toedienen via de huid het beste is zonder al te veel bijwerking. Inname via een tablet kan ook maar dan de maag en darmen kunnen geïrriteerd worden. Opname via de huid komt pure magnesium 98% tot celniveau(bloedbaan) en inname tabletten komt 25% terecht in de bloedbaan voor transport naar afgifte waar het lichaam het nodig heeft.

Magnesium producten in de salon