Contact en afspraak (niet Ambulant)

06-19848496( ma-vrijdag 10-18 uur.)

Vakantie van 14 okt tot 21 okt 2021

Volgens afspraak. Uitsluitend in de salon.

Na een pedicure behandeling kan ik ook uw nagels lakken en versieren.

Caption nagellak droogt snel aan de lucht, deze nagellak is zeer stoot en kras vast en hoge glans waarde. Te verwijderen met nagelremover.

of lakken met

YN Go Time gellak – tot 3 weken hoge glanswaarde, stoot en kras vast.

Deze lak wordt uitgehard in een UV/LED lampje

Is zeer geschikt voor kwetsbare nagels, snel scheurende nagels.

Niet te verwijderen met nagelremover.

YN Caption nagellak

Tijdelijke aanbieding :

Caption 10ml nagellak € 17,95 met Gratis Dadi-olie t.w.v. € 7,25. zolang de voorraad strekt.

Voeten : lakken Basic + € 7,50

Nailart / meer kleuren + € 12,50

Handen : Basic incl. Vijlen +€ 12,50

Nailart / meer kleuren + € 17,50

Alleen mogelijk in combinatie met pedicure of manicure behandeling . Genoemde prijzen zijn excl. pedicure behandeling van minimaal 30 minuten € 22,50. Voorbeeld 30 min pedicure € 22,50 + basic € 7,50 + flesje Caption lak € 17,95= totaal €47,95

YN Go Time gellak

Voeten : basic € 10,00

Nailart / meer kleuren € 17,50

Handen : Basic incl. vijlen € 15,00

Art/ meer kleuren €22,50

Alleen mogelijk incombinatie met pedicure of manicure behandeling .

Genoemde prijzen zijn excl. pedicure behandeling van minimaal 30 minuten € 22,50. Voorbeeld 30 min pedicure € 22,50+ basic € 10,00+ nailart € 7,50 totaal = € 40,00

Genoemde prijzen is excl. pedicure behandeltijd. En alleen in combinatie met pedicure afspraak te boeken, Geef vooraf altijd aan dat u nagelslakken erbij wenst .

Nagels en omgeving in top conditie te krijgen heb ik ook Dadi olie in het assortiment.

Dadi olie is een niet vette , gecertificeerde organische huid en nagel olie. Gezonde nagels hebben een natuurlijke glans wanneer uw nagels dof en snel breken dan hebben de nagels een vitanine gebrek. Dadi olie bevat speciale oliën die de nagel optimaal voeden en beschermen tegen vrije radicalen.

Hoofd ingrediënten zijn : Avocado, Jojoba en Olijf olie daarnaast is de olie verrijkt met 21 essentiële aromatische oliën. (o.a. citrus, vanille, lavendel, rosemarijn en citroengras). 

Avocado = voor hydratatie

Jojoba = transport naar de diepere lagen in de nagel en huid.

Olijf = voor verzachtend en ontsteking werend.

Daarnaast bevat het natuurlijke vitamine E en 21 etherische oliën

Alle oliën zijn op een duurzame manier zonder toevoeging van kunst mesten geproduceerd de boeren krijgen een eerlijke prijs.

Heeft u brokkelige verdikte nagels bv . psoriasis en/of een schimmelnagel en wil u sneller resultaat dan is Dadi olie een zeer goede keuze.

Hele goede combinatie bij bewezen schimmelnagels ook wel kalknagels is het gebruik van HFL Solutionspray ter bestrijding van de schimmel en om verdere uitgroei of nieuwe besmetting te voorkomen de Dadi olie. Een kalknagel is vaak heel poreus waardoor schimmels en bacteriën heel gemakkelijk zich gaan nestelen in de nagel als u Dadi olie gebruikt dan gaat u dit tegen de Dadi olie zorgt ervoor dat de weerstand van de nagel verhoogd en zorgt ervoor dat de nagel geen plek meer heeft voor de schimmel of bacterie ook vind een schimmel het niet fijn om in een zure vette omgeving te leven.