Contact en afspraak (niet Ambulant)

06-19848496( ma-vrijdag 10-18 uur.)

Vakantie van 14 okt tot 21 okt 2021

Volgens afspraak. Uitsluitend in de salon.

Van het totaal aantal botten en gewrichten in ons lichaam hebben de voeten de meeste . Een voet bestaat uit 28 botten en 33 gewrichten en om alles goed te kunnen laten functioneren is er een complex netwerk van zenuwen/ spiertjes en banden.

Skelet voeten

Als de hele constructie van de voet niet in balans is kan u ongemerkt allerlei vervelende lichamelijke klachten krijgen denk aan eelt, likdoorns ingroeiende nagels, hoofdpijn, stijve nek , zere schouders, rugpijn , knieklachten en druk- en wrijvingsplekken.

Aan de hand van een voetonderzoek en blauwdruk kan de medische pedicure kleine aandoeningen ligt corrigeren en drukvrij leggen.

De medische pedicure kan antidruk middelen vervaardigen zodat het ongemak minder hinderlijk wordt en zelfs kan verdwijnen:

Orthese is een opmaatgemaakt siliconen stukje dit gebruiken we bij:

  • Likdoorns tussen tenen
  • Hamertenen met daar boven op een likdoorn
  • steuntje onder klauwtenen en hamertenen ter voorkoming dat u op top van de teen gaat lopen zodat daar geen eelt en likdoorn ontstaat.
  • Grote teen correctie zodat de knok 999999999)

Bv uw kleine teen drukt tegen de teen ernaast en er ontwikkeld een likdoorn dan kan de medische pedicure een siliconen teenstukje maken zodat de kleine teen weer op zijn plaats komt en de druk verdwijnt en de verwijderde likdoorn komt meestal niet meer terug.